Belangrijk nieuws: Achterhoek Tour Rally 2023

Beste Achterhoek Tour Rally-rijders,
 
Het is enige tijd geleden dat wij van ons hebben laten horen. Tot onze spijt hebben wij begin dit jaar afscheid moeten nemen van onze trouwe en loyale vrijwilliger wijlen Gerard Dusseldorp (74). Gerard was met zijn charisma, humor en energie een zeer belangrijk onderdeel van onze organisatie. Hij hielp ons op alle mogelijke vlakken, leverde een waardevolle bijdrage aan het uitvoerig testen van onze route en maakte er een sport van om de letters zo onopvallend mogelijk langs de route te plaatsen.
 
Covid-19 is ondertussen onderdeel geworden van onze samenleving en evenementen worden weer volop georganiseerd. De befaamde Achterhoek Tour Rally met zijn start en finish op het hoofdkantoor van State of Art heeft een aantal jaar niet meer plaatsgevonden. Covid gooide ‘roet’ in het eten en de impact op State of Art was groot. Op dit moment is herstel ingetreden, maar zijn wij nog niet in staat geweest om de Achterhoek Tour Rally voor 2023 te organiseren.
 
Vorig jaar hebben wij u geïnformeerd dat wij het restant van ons budget, inclusief de waardevolle vrije giften die wij hebben mogen ontvangen, graag besteden aan activiteiten met Stichting de Zonnebloem. Wij hebben nog twee fantastische uitjes weten te realiseren. Drieënzestig ouderen hebben vanuit de Zonnebloem Lichtenvoorde een rondvaart gemaakt door het Land van Maas en Waal. Op het luxe passagiersschip van Moeke Mooren hebben ze onder het genot van een hapje en drankje genoten van de prachtige natuur!
Daarnaast hebben we een muzikale middag verzorgd voor tweeënvijftig ouderen vanuit de Zonnebloem Vragender. Overkamp in Vragender heeft de mensen gastvrij ontvangen en van een heerlijke lunch voorzien.
 
Dank aan jullie, trouwe sponsoren en deelnemers, dat wij deze activiteiten nog hebben kunnen organiseren!
 
Wij houden jullie graag op de hoogte van het verdere verloop richting 2024, voor een nieuwe editie van de Achterhoek Tour Rally.
 
Hartelijke groet,
 
Berry, Martijn & Gijs
Bestuur Stichting Achterhoek Tour Rally