Achterhoek Tour Rally 2024

Wij zijn verheugd u te informeren over onze organisatie en de rally voor 2024.

Voordat wij dit doen, herdenken wij graag Clemens Reijrink (75). Clemens was een dierbare ambassadeur en vrijwilliger van de Achterhoek Tour Rally. De rally die ooit in zijn restaurant in Lievelde het levenslicht heeft gezien. Naast het veelvuldig controleren van de route was Clemens, hoe kon het ook anders met zijn horecahart, de man achter de aansturing van de catering. Catering op alle stops; van een plak cake bij de koffiestop tot een uitgebreid diner bij de finish. Altijd tot in de puntjes verzorgd! Met het afscheid van Clemens hebben we dit jaar al afscheid hebben moeten nemen van twee zeer trouwe en loyale vrijwilligers.
 
In de aanloop naar 2024 hebben wij versterking en vernieuwing in onze organisatie! Robert Westerman heeft zijn interesse en enthousiasme getoond om de Achterhoek Tour Rally weer nieuw leven in te blazen. Robert zal met veel energie de organisatie voor de 14e editie in 2024 op zich nemen.
 
Martijn zal zijn bijdrage aan de organisatie afbouwen, maar State of Art vooralsnog wel verbonden houden aan de rally. Gijs wordt voor bepaalde tijd uitgezonden naar het buitenland, maar blijft op de achtergrond betrokken bij de organisatie.
Berry Nales blijft als Ambassadeur betrokken bij de Achterhoek Tour Rally, maar zal zich minder met de organisatie gaan bezighouden. Berry zal de operatie, onder zorgvuldig toezicht, overdragen aan de jongere garde.
 
Wij zijn enthousiast over de nieuwe stappen en verheugen ons op de 2024 editie! Op korte termijn zullen jullie verdere informatie ontvangen voor volgend jaar.
 
Hartelijke groet,
 
Berry, Martijn, Gijs & Robert
Bestuur Stichting Achterhoek Tour Rally